Passa på och blek tänderna innan resan

Ska du snart ut och resa? Är du inte helt nöjd med färgen på dina tänder? Då finns det en enkel och smidig lösning. Du kan bleka tänderna i ditt eget hem, det tar bara några timmar med behandlingen innan dina tänder får en naturligt vit nyans.

Det finns olika sätt att bleka dina tänder på, beroende på hur mycket missfärgningar du har. Vill du bleka alla tänderna på samma gång finns det en bettskena som du enkelt formar efter dina egna tänder. Du stryker sedan enkelt på en liten mängd gel i vart tandavtryck. För att uppnå optimalt resultat bör du ha bettskenan inne i en och en halv till två timmar. Det tar upp till 30 timmars behandling för att nå fullgott resultat. Tänk på att det tar ett par dagar efter sista behandlingen innan du ser det slutliga resultatet.

Om du enbart vill bleka ett par av dina tänder finns det andra alternativ. Det finns en tandblekningspenna där du trycker ut en väldigt liten mängd gel i penseln. Sedan penslar du på gelén på de tänder där du har fläckar. Eftersom pennan är liten och smidig att använda är den enkel att ha med sig även på resan. Du ser resultat i stort sätt direkt efter påstrykningen.

Ett annat alternativ om du enbart vill bleka en eller ett par tänder är White Strips. Dessa är formade som klistermärken, där du stryker på sidan med gelén på den tand som du vill bleka. Vart klistermärke är i samma storlek som en tand, så du behöver inte oroa dig för att klippa dem för små.